marți, 4 noiembrie 2014

Va recomand Budapesta!!!

        Daca vrei sa vizitezi un oras caruia sa ii bati strazile la pas si sa te bucuri de fiecare fotografie facuta, atunci te sfatuiesc sa vizitezi Budapesta. Prima etapa pe care trebuie sa o treci este sa iti cumperi 2 bilete de avion sau sa te gandesti cum iti este cel mai comod sa ajungi acolo si apoi sa incepi sa iti planfici calatoria. Eu am mers pe varianta celor 2 bilete de avion. Daca vrei o lista cu ceea ce poti vizita iti recomand Podul cu Lanturi (il gasesti in partea stanga a Parlamentului care este si el unul dintre cele mai importante obiective), apoi treci pe la Basilica Sf Stefan si opreste-te apoi la  Opera Nationala, unde pretul unui bilet este aproximativ 10 euro, deci, daca nu esti prea obosit ar fi o idee buna sa vezi o piesa. 
           Daca nu ai starea necesara, poti continua vizita pe Vaci Utca (strada comerciala a Budapestei) pana in Piata Vörösmarty, unde anual se organizeaza principalul Targ de Craciun. Sa ajungi aici in perioada sarbatorilor de iarna este cel mai bun sfat pe care ti-l pot da deoarece totul capata o noua dimensiune, atat din punct de vedere vizual, cat si spiritual. Eu m-am simtit cu adevarat cuprinsa de toata magia aia despre care se vorbeste la televizor, iar toate posibilitatile pe care le ai la suveniruri si cadouri iti fac ziua mai frumoasa. 
          Mancarea este si ea un subiect ce trebuie atins si cea mai buna metoda de a gusta cate putin din fiecare fel de mancare autentic unguresc e sa mergi intr-un restaurant All you can eat. Preturile pornesc de la 8 euro si ai pe alese tot ce-ti trece prin cap. Budepesta este un oras pe care trebuie sa il vezi cat de curand.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu