luni, 12 septembrie 2016

Stickerele schimba complet design-ul unei masini

Exista mai multe moduri prin care un autoturism sa fie personalizat deoarece oricine isi doreste sa conduca o masina unica. Chiar daca este destul de costisitor sa vopsesti intr-un mod inedit vreun element precum capota, iar procedura presupune mai multe riscuri, precum lipsa de experienta si intreaga lucrare poate fi compromisa. In schimb, este mult mai usor sa se apeleze la stickere pentru masini. Acestea pot avea diferite dimensiuni si fie se fac la comanda, fie se apeleaza la cele pregatite deja de Colantari Design.

Preturi accesibile

Astfel, in functie de marca si modelul masinii, se poate pregati un sticker care sa mascheze vreun defect, precum zgaraieturile sau punctele cauzate de pietricelele de pe drumuri. Portierele, cupola, spoilerul sau capota, toate pot fi infrumusetate cu usurinta, iar costurile sunt accesibile pentru toate buzunarele. De exemplu, pentru a vopsi cu o culoare clasica capota unei masini, clientii trebuie sa pregateasca minim 500 de lei, iar vopseaua trebuie sa se usuce cateva zile. Pe cand aplicarea unor stickere pentru masini nu costa mai mult de 200 de lei, iar modelul ales poate fi oricat de complex, totul tinand de gusturile fiecaruia.

Diferite optiuni

De asemenea, acesta modalitate este ideala si pentru masinile care fac parte din flotele unor companii, ce au ocazia de a-si marca flota prin logo-uri, mesaje sau campanii inedite. Aceasta varianta presupune foarte multa flexibilitate, rapiditate, dar si accesibiliate. Sunt disponibile deja mii de modele care pot fi alese, insa se pot crea unele speciale la dorinta fiecaruia.

Calitate 

Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, autocolantele avand o grosime importanta care nu permite deteriorarea indiferent de conditiile meteo. Mai mult decat atat, acestea nu se decoloreaza de la razele puternice ale soarelui, iar datorita adezivului special utilizat, durata de viata este de minim cativa ani, urmand ca la indepartare sa nu ramana urme inestetice de lipici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu