luni, 24 octombrie 2016

Cele mai bune oferte sunt la lenjeriile din finet

Este foarte simplu sa te bucuri de dormitorul primitor si atragator la care ai visat, iar unul din aspectele de care trebuie sa tii cont este alegerea lenjeriei potrivite. Chiar daca sunt disponibile o multime de modele pe piata la preturi foarte mici, un cost mai redus nu inseamna neaparat si calitate, astfel ca acestea se pot deteriora chiar si de la prima spalare.

Oferte atractive

In schimb, cei care isi doresc lenjerii din finet sau multe alte tipuri, pot apela la Casa New Concept
care comercializeaza astfel de produse, la preturi pentru toate buzunarele. In plus, gama este destul de variata, astfel ca pana si cei mai pretentiosi clienti vor gasi ceva pe gustul lor. Cu ocazia preturilor atractive, clientii nu mai sunt nevoiti sa astepte perioada de reduceri in care sa fie disponibile oferte bune, pentru ca acestea sunt intalnite pe site oricand. De asemenea, pentru comenzile mai mari de 399 de lei se asigura transportul gratuit.

Fara timp pierdut

Mai mult, nu mai trebuie sa pierzi ore intregi prin magazine pana cand gasesti lenjeriile de pat potrivite, intrucat totul este mult mai accesibil si mai usor online. Astfel, in doar cateva minute poti vizualiza o multime de produse si va fi foarte confortabil sa faci cea mai buna alegere.

Materiale de calitate

Casa New Concept pune la dispozitie lenjerii din finet de cea mai buna calitate, acestea fiind confectionate din materiale grozave, rezistente, care nu se deterioreaza cu usurinta. In plus, intretinerea acestora nu este una sofisticata, fiind de ajuns evitarea spalarii la mai mult de 40 de grade la masina automata, insa este interzisa si folosirea de substante pentru inalbire. In acelasi timp, nu se recomanda ca fierul de calcat sa fie incalzit la mai mult de 120 de grade deoarece exista riscul ca modelul si culorile sa se strice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu